През дългите години на работа с хора, разбрахме че едно ново начинание като записването в танцова група може понякога да бъде стресиращо. И това е съвсем нормално! Ето защо се опитахме да съберем всички въпроси, които биха се породили и да дадем възможно най-точните и пълни отговори. И не забравяй, притеснението и неудобството от непознатото е нещо, което може съвсем лесно да бъде преодоляно. Важното е просто да опиташ! А ние обещаваме, че ще направим всичко възможно ти да се чувстваш добре при нас. 

 

С  КАКВО ТРЯБВА ДА СЪМ ОБЛЕЧЕН/А?

      Дрехите за който и да е спорт трябва най-вече да бъдат удобни и от дишаща материя. Най-подходящи за хип хоп танци са еластичните клинове. Памучната материя е най-добра когато става дума за спорт. Важно е дрехата да не ти стяга и да ти позволява да се движиш свободно. Относно въпросът за дълъг или къс ръкав – всичко зависи от твоята прецента. В залата температурата винаги се поддържа на средни стойности и може да се коригира при необходимост

КАКВИ ОБУВКИ ТРЯБВА ДА ИЗПОЛЗВАМ?

      Най-важното е да бъдат чисти и отредени само за спорт. Тренирането с обувки, които използваш в ежедневието си води до замърсяване както на пода на танцовата зала, така и на въздуха в нея. Използването на мокри кърпички за почисване на подметката не е достатъчно. Понякога в загрявките се включват упражнения, които изискват допир до пода (като например лицеви опори, планкове и други за които използването на постелки не е подходящо). Дори и в хореографиите се случва да се добавят движения на земя. За това отдели един чифт, който ще използваш само за танци. За хип хоп културата са най-подходящи кецовете. Така най-лесно и бързо ще усетиш  стила ни. 

КОГА ТРЯБВА ДА ДОЙДА ЗА ТРЕНИРОВКАТА?

      Знак на уважение към учителя е да дойдеш 15 минути по-рано. Така ще можеш да се преоблечеш и подготвиш за тренировката на спокойствие. Ще можеш и да побъбриш и опознаеш съотборниците си. Не на последно място, часът ще започне навреме, а ти ще имаш възможност да научиш много повече.

КАКВО ДРУГО ТРЯБВА ДА НОСЯ?

      Добре е да носиш със себе си шише с вода, както и всичко останало, от което смяташ че ще имаш нужда по време на танците. Нещо много важно! Телефоните са забранени в залата ни, защото разсейват вниманието. Хубаво е да го оставиш в съблекалнята – ще видиш, че концентрацията ти ще бъде много по-добра.

 

Ако все пак има въпрос, който искаш да ни зададеш – не се колебай да звъннеш или да ни пишеш в някой от социалните ни профили по-долу!

 

papel-picado-top

Искаш да научиш повече?

#ArtistixCrew

Последвай ни и в социалните мрежи

обещаваме, че няма да те спамим!

papel-picado-bottom