През дългите години на работа с хора, разбрахме че едно ново начинание като записването в танцова група може понякога да бъде стресиращо. И това е съвсем нормално! Ето защо се опитахме да съберем всички въпроси, които биха се породили и да дадем възможно най-точните и пълни отговори. И не забравяй, притеснението и неудобството от непознатото е нещо, което може съвсем лесно да бъде преодоляно. Важното е просто да опиташ! А ние обещаваме, че ще направим всичко възможно ти да се чувстваш добре при нас.

Как трябва да съм облечен за тренировка?

За тренировките по танци е важно да се чувстваш удобно и уверено. Хип-хоп танцьорите обикновено носят широки дрехи – анцунг и блуза/тениска. Някои обаче предпочитат нещо по-тясно и по тялото, например клин. Каквото и да облечеш обаче никога, ама никога, не забравяй да сложиш в раницата си чисти обувки, пригодени само за спорт. Това може да са маратонки или кецове. Твоят преподавател, а и останалите танцьори в залата, ще ти бъдат много благодарни! Въобще не е приятно някой да дойде с външните си обувки и да внесе кал и прах от градските улици.

Притеснявам се дали ще успея да се справя със всички движения.

Пссст, искаш ли да ти кажа една малка тайна? Никой не очаква да си перфектен в първите си посещения. Не забравяй, че всеки един от другите танцьори, а дори и самият преподавател, някога е бил начинаещ също като теб. Просто те не са позволили на негативните мисли да ги смазват психически. Затова следващият път, когато се почувстваш неуверен, дишай дълбоко и продължавай да се бориш!

Как трябва да се държа в залата?

Танцовата зала е едно много различно място. Там хората са дошли да се учат, да тренират, но и да се забавляват. Затова загърби всяко притеснение и се опитай да направиш нови приятелства. Дори и да не е на първата ти тренировка, но опитай да се запознаеш с хората, които ходят в твоята зала. Със сигурност ще откриете доста допирни точки.

papel-picado-top

Искаш да научиш повече?

#ArtistixCrew

връзки към профилите ни и в социалните мрежи са малко по-надолу.

ПОСЛЕДВАЙ НИ!

обещаваме, че няма да те спамим!

papel-picado-bottom