Regional Dance

Търсещи

Traditional Rituals

Различни

01 —  Началото

Кои сме ние

ARTISTIX е съвременна танцова група от Варна, която се занимава с развитието и обучението на танцьори от всички възрасти и опит. Отличителното при нас е, че се занимаваме с различни стилове от стрийт културата, като основно наблягаме на Хип-Хоп и Хаус. В часовете се работи по предварително установен план, чиято цел е да развие гъвкавост, пластичност, сила, groove, но също така обръщаме внимание и на артистичност, увереност, самочувствие, воля и работа в екип. При нас не само ще се научите да танцувате, но и ще навлезете в дълбочина в една интересна и модерна култура. Ще се запознаете с историята на отделните стилове, как са се зародили и развили.

ARTISTIX е група, където ще намерите приемане, разбиране и лично отношение. Гмурнете се с нас в завладяващият свят на танците.

02  — Да погледнем голямата картина

За мен

Здравейте, занимавам се с танци от 2007 година, а преподавам от 2017. Усилено се занимавам със стиловете хаус и хип хоп. Но интересъм ми се разпростира и към други стилове.

Занимавала съм се с класически балет 2 години, завършила съм хореографска академия, вземала съм класове от световно известни танцьори като Lando Wilkins, Kyle Hanagami, Brian Friedman, Keone и Mari, Shawn Evaristo и др., които са работили за артисти като Jennifer Lopez, Ariana Grande, Blackpink и други.

Здравейте

Typical Ofrenda
Regional Food

Танците – повече от спорт, повече от изкуство

Typical Ofrenda
Spirit of choise

Щастието да се занимавам с това, което обичам

В България съм работила за звезди като Михаела Филева, Ангел Ковачев, Диона и други. Участвала съм в постановки на Варненска Опера, Varna Dance Theatre, множество участия и спектакли.

Повече информация за мен можете да намерите на страницата на личното ми портфолио по-долу.

Портфолио

03  — С грижа за нашите деца

Защо да се запишеш при нас

Улични танци за момчета и момичета

  • Artistix варна танци хип хоп деца танцова зала танцови класове
Нашите спонсори
papel-picado-top

Искаш да научиш повече?

#ArtistixCrew

Последвай ни и в социалните мрежи

обещаваме, че няма да те спамим!

papel-picado-bottom